Ballonvaren voor het goede doel: Jeppa Beer wordt KiKa Beer

De ballon Jeppa Beer was al eerder te gast op de Ballonfiësta, maar krijgt vanaf de 40e Ballonfiësta Barneveld een nieuwe naam: KiKa Beer!

De verandering rond de berenballon is het resultaat van een samenwerking tussen de Barneveldse ballonvaarder Edcar Vermeulen van Hot-R Ballonvaarten en Stichting Internationale Ballonfiësta Barneveld (SIBB). De Ballonfiësta doneerde een kleine 5.000 euro om een tekst op de ballon aan te brengen, als steun aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Jeppa Beer zag twee jaar geleden het levenslicht en is het evenbeeld van de lievelingsknuffel van zijn destijds tweejarige zoontje, vertelt Edcar. “Afgelopen jaar op een braderie zag ik ineens tientallen identieke exemplaren staan in een kraam van KiKa. Dat zette me aan het denken over een samenwerking.”

Steun KiKa tijdens de Ballonfiësta
Tijdens de Ballonfiësta kunnen bezoekers zelf ook zo’n mooie KiKa-knuffelbeer kopen. Daarmee steun je Stichting KiKa met een bijdrage voor onderzoeken naar kinderkanker! De beren kosten € 14,95. Tevens kunnen er privéballonvaarten geboekt worden – via de Hot-R website – met de KiKa Beer-ballon, hierbij zal Hot-R 200 euro per vaart doneren aan KiKa. De berenballon heeft plaats voor 2 of 3 passagiers per vaart.

 

Beer

Actueel

Afleveringen Omroep Gelderland over de 40e editie van de Ballonfiesta Barneveld!

Afleveringen Omroep Gelderland over de 40e editie van de Ballonfiesta Barneveld!

Omroep Gelderland is dit jaar aanwezig geweest bij de 40e editie van de Ballonfiësta in Barneveld en heeft hier twee prachtige afleveringen van gemaakt. ...

Meer info